اردوغان "یک تنه" به جنگ داعش می رود

سه شنبه 28 ارديبهشت 1395
22:24
اردوغان العالم - رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، گفت که اگر کمک خارجی برای رویارویی با "داعش" دریافت نکند، کشورش به تنهایی برای مقابله با حملات این گروه تروریستی به شهر "کلس" در مرز سوریه وارد عمل می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، اردوغان، امروز(سه شنبه)، در جلسۀ هیأت وزیران ترکیه که در استانبول برگزار شد، گفت: «اگر برای مقابله با حملات موشکی به شهر کلس کمکی از دیگر کشورها دریافت نکنیم، خودمان داعش را شکست می دهیم».

شهر "کلس" در مرز ترکیه با سوریه، به علت واقع شدن در نقطۀ مقابل مناطق تحت کنترل "داعش" در سوریه، در معرض حملات موشکی مستمر تروریست ها قرار دارد.

این اظهارت اردوغان در حالی مطرح می شود که مقامات ترکیه اعلام کرده اند برای حمایت از مناطق مرزی خود به کمک بیشتری از سوی ائتلاف تحت رهبری آمریکا نیاز دارند.

ترکیه درسالهای گذشته یکی از متهمان کمک های تسلیحاتی و اقتصادی به تروریست های فعال در سوریه و عراق بوده است.

انتقال و فروش نفت سرقت شده از چاههای نفت عراق توسط تروریست ها از طریق ترکیه یکی از مهمترین مساعدت های آنکارا به گروههای تروریستی به شمار می آید.

220-9
 

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد