تهدید خواننده داعشی علیه هموطنان انگلیسی اش

پنج‌شنبه 6 خرداد 1395
20:33
تهدید خواننده داعشی علیه هموطنان انگلیسی اش العالم- سالی جونز خواننده موسیقی راک تبعه انگلیس که از سال 2013 به تروریست های داعش پیوسته است، باردیگر هموطنانش را به عملیات تروریستی تهدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جونزمادر دو فرزند که پیشتر به همراه شوهرش برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته ، تهدید کرد انفجاراتی را در لندن ترتیب دهد.

به گزارش نشریه "دیلی میل" سالی جونز در پیام خود در توییتر نوشت:" صادقانه بگویم که در ماه ژوئن یا ژوئیه به مرکز لندن نخواهم رفت. مطلقا صادقانه بگویم که با مترو به انجا نخواهم رفت".

خواننده بریتانیایی در پیام دیگر خود نوشت:" انگلیس-----> بوم:) "و به دنبال آن مدیریت توییتر حساب کاربری وی را بست.

سالی گفت اکنون در شهر موصل عراق به سر می برد.

سالی جونز بیوه " جونید حسین " است که به هکر و مسئول عملیات الکترونیکی گروه تروریستی داعش معروف بود و در مرداد ماه سال 1394 در حملات ائتلاف آمریکا در سوریه کشته شد.

جونز برای اولین بار سال 2013 همراه با پسر 10 ساله‌اش به سوریه سفر کرد و پسر بزرگ خود را در انگلیس باقی گذاشت. او پس از به هلاکت رسیدن همسر دومش جونید حسین 21 ساله، مسئولیت انتشار توییت‌های این گروه تروریستی را در فضای مجازی برعهده گرفت.

این گمان وجود دارد که سالی جونز اخیرا به عراق رفته باشد. سالی جونز 46 ساله، در فهرست خطرناک‌ترین افراطی‌های دولت انگلیس قرار گرفته است.

9

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع ایران به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران