تهدید خواننده داعشی علیه هموطنان انگلیسی اش

پنج‌شنبه 6 خرداد 1395
20:33
تهدید خواننده داعشی علیه هموطنان انگلیسی اش العالم- سالی جونز خواننده موسیقی راک تبعه انگلیس که از سال 2013 به تروریست های داعش پیوسته است، باردیگر هموطنانش را به عملیات تروریستی تهدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جونزمادر دو فرزند که پیشتر به همراه شوهرش برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته ، تهدید کرد انفجاراتی را در لندن ترتیب دهد.

به گزارش نشریه "دیلی میل" سالی جونز در پیام خود در توییتر نوشت:" صادقانه بگویم که در ماه ژوئن یا ژوئیه به مرکز لندن نخواهم رفت. مطلقا صادقانه بگویم که با مترو به انجا نخواهم رفت".

خواننده بریتانیایی در پیام دیگر خود نوشت:" انگلیس-----> بوم:) "و به دنبال آن مدیریت توییتر حساب کاربری وی را بست.

سالی گفت اکنون در شهر موصل عراق به سر می برد.

سالی جونز بیوه " جونید حسین " است که به هکر و مسئول عملیات الکترونیکی گروه تروریستی داعش معروف بود و در مرداد ماه سال 1394 در حملات ائتلاف آمریکا در سوریه کشته شد.

جونز برای اولین بار سال 2013 همراه با پسر 10 ساله‌اش به سوریه سفر کرد و پسر بزرگ خود را در انگلیس باقی گذاشت. او پس از به هلاکت رسیدن همسر دومش جونید حسین 21 ساله، مسئولیت انتشار توییت‌های این گروه تروریستی را در فضای مجازی برعهده گرفت.

این گمان وجود دارد که سالی جونز اخیرا به عراق رفته باشد. سالی جونز 46 ساله، در فهرست خطرناک‌ترین افراطی‌های دولت انگلیس قرار گرفته است.

9

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد