نجات استاندار دیالی از دست تک تیراندازان داعش

شنبه 8 خرداد 1395
08:51
نجات استاندار دیالی از دست تک تیراندازان داعش استاندار دیالی در شرق عراق از تک تیراندازهای داعش جان سالم به در برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عدی الخدران" از فرماندهان بسیج مردمی عراق اظهار داشت، مثنی التمیمی استاندار دیالی روز جمعه به اطراف فلوجه رفته بود که در دام تک تیراندازان داعش افتاد، ولی از مرگ حتمی جان سالم به در برد.
الخدران به شبکه سومریه نیوز گفت: تک تیراندازان داعش به سوی کاروان التمیمی نزدیک منطقه السجر در شمال شهر فلوجه تیراندازی کردند که هیچ کسی در این حمله آسیب ندید و فقط خسارتهایی به خودروهای کاروان وارد شد.
الخدران که التمیمی را در فلوجه همراهی می کرد ، افزود : التمیمی برای حمایت و پشتیبانی از نیروهای بسیج مردمی به جمع آنان در اطراف فلوجه رفته بود، نیروهایی که همچنان دوشادوش ارتش برای آزادسازی فلوجه از تروریست های داعشی می جنگند.

عملیات آزادسازی فلوجه از دوشنبه هفته گذشته آغاز شده است.
214

0% ...

آخرین اخبار

تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است