حزب اتحاد دموکراتیک:

ارتش ترکیه آماده تجاوز نظامی به خاک سوریه

سه شنبه 11 خرداد 1395
07:59
ارتش ترکیه آماده تجاوز نظامی به خاک سوریه در پی درگیری شدید عناصر داعش و نیروهای گروه موسوم به ارتش آزاد در منطقه اعزاز واقع در شمال حلب، گزارش‌هایی درباره استقرار یگان‌های نظامی ترکیه در این منطقه در رسانه‌ها درز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد ایراج" از سران شورای دموکراتیک سوریه، سازمانی که جزو نیروهای دموکراتیک سوریه و حزب اتحاد دموکراتیک کردستان سوریه است، به خبرگزاری "اسپوتنیک" روسیه گفت: "دیروز ارتش ترکیه مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد. ارتش ترکیه برای حمله به منطقه اعزاز نیز آماده می شود و دو روز پیش وارد روستای حمام واقع در منطقه عفرین شده است".
وی تاکید کرد: "ما آماده مقابله با هر گونه تجاوز نظامی هستیم. با این حال نیروهای ارتش آزاد با شکست هایی در درگیری با داعش مواجه شده و تاکنون کنترل 12 روستا را در این منطقه از دست داده است. اگر داعشی‌ها به اعزاز نزدیک شوند، نیروهای دموکراتیک سوریه آماده اند جلو ورود آنها به این شهر را بگیرند".

0% ...

آخرین اخبار

قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد


ارتش پاکستان طرف های درگیر در خاورمیانه را به خویشتنداری و گفت وگو دعوت کرد 


قیمت نفت پس از تجاوزات آمریکا به خارک افزایش یافت


تأکید مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه


ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست


نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم