موضع آمریکا درباره لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم

سه شنبه 1 تير 1395
17:46
موضع آمریکا درباره لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم العالم- به دنبال لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم توسط مقام های بحرینی، وزارت خارجه آمریکا هم به این اقدام رژیم بحرین واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «جان کربی»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای لغو تابعیت این روحانی برجسته را محکوم و ادعا کرد که اقدام رژیم منامه موجب نگرانی واشنگتن شده است.

در این بیانیه آمده است: «کماکان از اقدام حکومت بحرین برای سلب خودسرانه تابعیت شهروندانش، نگرانی عمیق داریم.»

این بیانیه به علاوه از عدم فراهم‌سازی امکان دفاع برای شیخ عیسی قاسم در برابر اتهام های وارده و صدور حکم از طریق فرایندهای قانونی غیرشفاف، ابراز نگرانی می‌کند.

ناظران سیاسی موضع گیری های گاه و بیگاه آمریکا و انتقاد کاخ سفید از رژیم منامه را اقدامی برای راضی نگاه داشتن افکار عمومی ارزیابی می کنند که در پشت آن حمایت روز افزون و گسترده از آل خلیفه نهفته است.

به عقیده ناظران آمریکا که ناوگان پنجم خود را در بحرین مستقرکرده و روز بروز بر وسعت نیرو و تجهیزات آن می افزاید، به هیچ عنوان مایل به به خطر افتادن جایگاه آل خلیفه نیست.

وزارت کشور بحرین دیروز(دوشنبه) با انتشار بیانیه ای ضمن اعلام خبر لغو تابعیت شیخ قاسم، مدعی شد که شیخ عیسی قاسم به منافع عالی کشور ضربه زده و حق وفاداری به وطن را به جا نیاورده است.

آیت الله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین و رهبر معنوی انقلاب آن کشور درسال سال 1937 میلادی دریکی از مناطق روستایی بحرین متولد شد.

9

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است