روسیه پیش شرط مخالفان سوری را نپذیرفت

چهارشنبه 2 تير 1395
11:27
روسیه پیش شرط مخالفان سوری را نپذیرفت وزیر امور خارجه روسیه در تماس تلفنی با جان کری همتای آمریکائی خود از مخالفت مسکو با هر گونه پیش شرط مخالفان سوری خارج نشین برای از سرگیری مذاکره با دولت دمشق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که گروه تروریستی جبهه النصره با برخی از گروه های مخالفِ وابسته به آمریکا در ارتباط است و با این گروه ها همکاری می کند.
وزارت امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه در سایت اینترنتی خود به نقل از لاوروف گزارش داد : نباید از گروه تروریستی جبهه النصره چشم پوشی کرد گروهی که برای توجیه اقداماتش با گروه های مخالفِ وابسته به آمریکا ارتباط برقرار کرده است و با این گروه ها همکاری بسیار نزدیک دارد.
لاوروف در این تماس تلفنی اعلام کرد که مخالفان سوری نباید هیچ پیش شرطی برای ازسرگیری مذاکرات ژنو مطرح کنند و چنین شرط و شروطی پذیرفتنی نیست.
ستاد فرماندهی نیروهای مسلح روسیه روز دوشنبه این هفته از وخیم شدن مجدد وضعیت سوریه خبر داد و اعلام کرد که تروریست ها در حال بازسازی خود هستند. 
روسیه چندی پیش نیز از آمریکا خواست که حساب جبهه النصره (شاخه القاعده در سوریه) را از حساب گروه های سوری " میانه رو " جدا کند .
روسیه همچنین از آمریکا خواسته است که عملیاتی هوائی را با همکاری مسکو برای انهدام مواضع تروریست ها و گروه های مخالفی که به آتش بس پایبند نیستند ، اجرا کند؛ ولی واشنگتن این پیشنهاد را رد کرده است و اعلام می کند که اهداف نظامی واشنگتن و مسکو با همدیگر متفاوت است . 
استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل متحد به سوریه روز سه شنبه اعلام کرد که مذاکرات دولت دمشق و مخالفان ماه ژوئیه آینده برگزار خواهد شد .

214

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است