«اردوغان در دادگاه بین المللی محاکمه خواهد شد»

چهارشنبه 16 تير 1395
12:08
«اردوغان در دادگاه بین المللی محاکمه خواهد شد» نماینده پارلمان ترکیه گفت که رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری این کشور به سبب ارتباط با گروه تروریستی داعش در دادگاه بین المللی محاکمه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،" آران اردام" نماینده حزب جمهوری خواه خلق در پارلمان ترکیه مدعی شد: «ارتباط رجب طیب اردوغان با داعش دیر یا زود مشخص خواهد شد و وی به علت این ارتباط، در دادگاه بین المللی محاکمه خواهد شد».
روزنامه " ینی اکیت" چاپ ترکیه به نقل از " آران ادام " نوشت وی مصر است اسرار و انگیزه های ارتباط خطرناک میان اردوغان و دستگاه های دولتی ترکیه با گروه های تروریستی داعش، جبهة النصره و دیگر گروه های تروریستی در سوریه روشن شود.

ادام، همچنین، ادعا کرد:«همه اسناد و ادله مربوط به این روابط موجود است و جزئیات خطرناک آن در اولین فرصت اعلام خواهد شد».

وی همچنین با بیان اینکه نظام ترکیه از فعالیت های داعش در شهرها و مناطق ترکیه چشم پوشی می کند، افزود:« طرفداران داعش لباس هایی می پوشند که بر روی آن نوشته شده است «مجله التوحید» و اعلامیه ها و کتاب هایی را در ایستگاه مترو در شهر استانبول پخش می کنند، بدون اینکه پلیس دربارۀ هویت آن ها تحقیق کند یا مانع از توزیع این کتاب ها و نوشته ها شود».

215-220

0% ...

آخرین اخبار

استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد