پلیس کانادایی برای زوج مسلمان پاپوش دوخت !

شنبه 9 مرداد 1395
10:03
پلیس کانادایی برای زوج مسلمان پاپوش دوخت ! دادگاه عالی کانادا در ایالت بریتیش کلمبیا، با صدور حکم آزادی دو زوج مسلمان کانادایی، پلیس این کشور را به جعل اتهام علیه این دو زوج مسلمان متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قاضی "کاترین بروس" در حکمی که رسانه های کانادایی آن را حکمی تاریخی خواندند، اعلام کرد: پلیس سری کانادا برای "جان ناتال" و "آماندا کورودی" اتهامی تحت عنوان تلاش برای بمب گذاری پارلمان در تورنتو را تراشیده و ادعا کرده است که آن ها در ماه ژوئن سال 2013، سعی داشتند در جشن های عید ملی این بمب را کار بگذارند.

بروس تاکید کرد: جهان، به اندازه کافی تروریست دارد و نیازی نداریم که پلیس، شمار بیشتری از افراد حاشیه نشین برای ما بتراشد.

به نوشتۀ وبگاه روسیا الیوم، قاضی کانادایی افزود: افسران پلیس کانادا در این پرونده، پا را از حد اختیارات خود فراتر نهاده و در مدت چند ماه، اقداماتی شرم آور داشتند، این در حالی است که زن و شوهر کانادایی هیچ خطری برای مردم نداشتند و تنها مشکل آنان، سادگیشان بود.

بر اساس اعلام رسانه های کانادا، این نخستین بار است که در کانادا، دفاع از یک پرونده تروریستی، به نفع متهم تلاش می شود.

بر پایه این گزارش، قاضی کانادایی، همه اقداماتِ مرتبط به رسیدگی به این پرونده را متوقف کرد تا دیگر امکان پیگیری این پرونده از راه های دیگر وجود نداشته باشد.

205

0% ...

آخرین اخبار

ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است