جنایت هولناک داعش درکرکوک با کشتار کودکان و زنان

شنبه 16 مرداد 1395
17:49
جنایت هولناک داعش درکرکوک با کشتار کودکان و زنان العالم - داعش 85 غیر نظامی عراقی را که شماری زن و کودک هم در میان آنان بودند، در جنوب غربی کرکوک اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، " جبار المعموری" ، از فرماندهان بسیج عراق(الحشد الشعبی)، با اعلام اینکه گروه تروریستی داعش جنایت تازه ای در عراق مرتکب شده است، از اعدام این افراد از اهالی شهر «الحویجه» در جنوب غربی کرکوک خبر داد که شماری از آنها زن و کودک بودند.
پایگاه «السومریة نیوز» عراق به نقل ازالمعموری نوشت: «داعش به خانواده های قربانیان اجازۀ دفن آنان را نداده و به همین دلیل، اجساد اعدامی ها هنوز در بیابان رها شده اند».
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل دیروز (جمعه) اعلام کرد که داعش سه هزار نفر از اهالی روستاهای استان کرکوک را که قصد فرار از این مناطق را داشتند، دستگیر کرده است.
همچنان صدها نفر از بازداشت شدگان در معرض اعدام به دست داعش هستند.
گروه تروریستی داعش طی روزها و ماه های اخیر متحمل شکست های سنگینی از نیروهای عراقی و شهرهایی همچون رمادی، فلوجه، هیت و... از دست این گروه تروریستی آزاد شده است. این گروه تروریستی برای حفظ دیگر مناطق عراق از شهروندان عراقی به عنوان سپر انسانی استفاده می کند از این رو کانع خروج شهروندان عراقی از شهرها و روستاهای تصرف شده می شود.

220-201-9 

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد