تداوم فریاد همبستگی بحرینیها با آیت الله عیسی قاسم

پنج‌شنبه 21 مرداد 1395
12:03
تداوم فریاد همبستگی بحرینیها با آیت الله عیسی قاسم مردم بحرین به تحصن در مقابل منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور در منطقه الدراز در نزدیک شهر منامه برای همبستگی با وی ادامه می دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شهروندان بحرینی و شخصیت ها و چهره های سرشناس مردمی به تحصن در برابر منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور برای همبستگی و محکوم کردن سلب تابعیت وی ادامه می دهند.

حکومت بحرین چندی پیش حکم سلب تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم را صادر کرد و درصدد محاکمه این روحانی بارز شیعه به اتهامات واهی است. این اقدامات حکومت بحرین با واکنش و موج محکومیت شدید در سطح داخلی و بین المللی روبرو شده است.

در همین راستا، یوسف ربیع رئیس انجمن حقوق بشر بحرین گفت: تجمع بحرینی ها در منطقه الدراز بعد از گذشت بیش از 50 روز از تحصن، نشان دهندۀ توانایی ملت در به کارگیری روش های مسالمت آمیز است.

وی خاطرنشان کرد: مقامات بحرین به آزادی دینی احترام نمی گذارند و با نقض قانون آزادی بیان، بیش از 40 نفر از جمله علما و چهره های سرشناس را احضار و یا بازداشت کرده اند.

مردم بحرین از زمان اعلام سلب تابعیت، در اطراف منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم تحصن کرده و به حکومت بحرین درباره هرگونه تعرض به وی هشدار داده اند.
202-6
 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت