بحرین در تب تظاهرات حمایت از عیسی قاسم+عکس

چهارشنبه 23 تير 1395
20:23
بحرین در تب تظاهرات حمایت از عیسی قاسم+عکس شهرها ومناطق مختلف بحرین برای اعلام همبستگی با تحصن کنندگان میدان "الفداء" که برای شکستن محاصره منزل آیت الله عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین، برگزار شده است؛ صحنه تظاهرات بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تحصن بحرینی ها مقابل خانه عالم بزرگ آیت الله عیسی قاسم، در منطقه الدراز همچنان ادامه دارد.
مردم بحرین پس از تعدی حکومت آل خلیفه به آیت الله عیسی قاسم و تصمیم به لغو تابعیت وی، در مناسبت های مختلف همواره با برگزاری تظاهرات، از  تحصن کنندگان در مقابل منزل این عالم دینی و رهبر شیعیان این کشور، حمایت کرده و با آنان اعلام همبستگی می کنند.

در همین حال بنابر اعلام ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه، مردم بحرین روز دوشنبه 21 تیرماه (11 ژوییه 2016 ) در دو منطقه ابوصیبع و الشاخوره برای اعلام همبستگی با تحصن کنندگان مقابل منزل آیت الله عیسی قاسم دست به تظاهرات زدند.

ساکنان این دو منطقه تظاهرات خود را برای حمایت از تظاهرکنندگان میدان "الفداء" و یاری آیت الله عیسی قاسم برگزار کردند.
تظاهرکنندگان که عکس های آیت الله عیسی قاسم را در دست داشتند اقدامات طایفه ای و ظلم و ستم های حکومت آل خلیفه را محکوم کردند.
منطقه المصلی نیز بار دیگر روز دوشنبه شاهد برگزاری تظاهرات ساکنان این منطقه برای حمایت از تحصن گنندگان در برابر منزل آیت الله عیسی قاسم بود.

شرکت کنندگان در این تظاهرات که عکسهای آیت الله عیسی قاسم را با خود داشتند، شعارهایی در حمایت و یاری این عالم دینی سر دادند.
تظاهرکنندگان جنایت های حکومت آل خلیفه و سیاست اذیت و آزارهای طایفه ای و فرقه ای حکومت بحرین را محکوم کردند.

مقامات حکومت آل خلیفه روز دوشنبه 31 خرداد ماه 1395 (20 ژوئن 2016 ) از تصمیم خود مبنی بر لغو تابعیت آیت الله عیسی احمد قاسم که بزرگترین پایگاه مردمی را در کشور دارد، خبر دادند.
این خبر اعتراض های مردمی گسترده ای را در سراسر بحرین به دنبال داشته که همچنان ادامه دارد و همگی خواهان لغو این تصمیم هستند.

مردم بحرین، از ظلم و ستم دولت، اعمال محدودیت برای آزادی شهروندان، تجاوز به حقوق مردم ازجمله لغو تابعیت شهروندان یا تبعید اجباری آنان از وطنشان به جرم شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز مخالف با حکومت، به ستوه آمده اند، نهادهای قضایی نیز برای خاموش کردن شعله های انقلاب و اعتراضات مسالمت آمیز مردمی که از فوریه 2011 روشن شده است، برای شهروندان و رهبران مخالف احکام ظالمانه ای صادر می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت