تجدید قوای جبهه النصره با حمایت آمریکا

چهارشنبه 3 شهريور 1395
11:49
تجدید قوای جبهه النصره با حمایت آمریکا روسیه آمریکا را به بستر سازی برای تجدید قوای گروه تروریستی جبهه النصره در سوریه متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که آمریکا با پیش کشیدن شرط های جدید به جای تلاش واقعی برای جدا کردن مخالفان سوری از تروریست ها، درپی تجدید قوای جبهه النصره است.
وزارت خارجه روسیه افزود: رفتار آمریکا منطقی نیست زیرا از یک سو خود را حامی ریشه کنی خطرات تروریستی در سوریه نشان می دهد، و از سوی دیگر شرط لزوم تغییر نظام حاکم دمشق را به زعم مبارزه بهتر با تروریسم پیش می کشد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد : واشنگتن می گوید که جبهه النصره گروهی تروریستی است، ولی نه تنها این گروه را سرکوب نمی کند، بلکه از یک سال پیش تاکنون از ارائه اطلاعاتی درباره مواضع گروه مذکور به روسیه خودداری می کند. آمریکا همچنین همکاری گروه های مسلحِ تحت حمایتش با تروریست ها را نادیده می گیرد .

214

0% ...

آخرین اخبار

انهدام هسته‌های وابسته به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونی


۵ ایرانی در صدر رده بندی جهانی کشتی


هشدار چین نسبت به توافق دفاعی آمریکا و اندونزی


عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی


مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود