گاردین: عربستان مراکز غیر نظامی یمن را هدف قرار می‌دهد

شنبه 27 شهريور 1395
09:21
گاردین: عربستان مراکز غیر نظامی یمن را هدف قرار می‌دهد روزنامه گاردین تأکید کرد که عربستان سعودی در حمله به مناطق مختلف یمن، شهروندان و تأسیسات غیرنظامی را هدف قرار می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه گاردین چاپ لندن خاطرنشان کرد که ائتلاف عربستان از مارس 2015، در بیش از یک سوم از حملات هوایی به یمن، مواضع غیر نظامی از جمله بیمارستانها و مدارس هدف قرار داده است.
در این گزارش آمده است در این مدت جنگنده های ائتلاف سعودی 942 بار به مناطق مسکونی، 114 بار به بازارها، 34 بار به مساجد، 147 بار به تأسیسات زیرساختی مدارس و 26 بار به دانشگاه ها حمله کرده اند.
این روزنامه در گزارش خود می افزاید عربستان هر کدام از اهداف خود را چندین بار بمباران می کند، برای مثال بازاری در "صرواح" در شرق صنعا را 24 بار هدف قرار داده است.

این در حالی است که این ائتلاف ادعا کرده است، مراکز غیر نظامی را هدف قرار نمی دهد.
208

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد