اعدام یک سرکردۀ ارتش آزاد با مسلسل سنگین+عکس

دوشنبه 29 شهريور 1395
12:55
اعدام یک سرکردۀ ارتش آزاد با مسلسل سنگین+عکس گروه تروریستی داعش یکی از سران گروه مسلح مخالف دولت سوریه موسوم به "ارتش آزاد" را اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش فیلمی از اعدام یکی از سرکردگان گروه موسوم به «لشکر حمزه» وابسته به ارتش آزاد سوریه که در عملیات «سپر فرات» مورد حمایت ترکیه، مشارکت دارد، پخش کرد.

داعش ابتدا در این فیلم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را اینگونه توصیف کرد: «مستبد اخوانی و سگ رام صلیبی ها که اراده ای از خود ندارد».

جوان 30 ساله ای که در این فیلم اعدام شده، خود را احمد موسی الحسین فرمانده یک گروه وابسته به «لشکر حمزه» معرفی می کند و می گوید که سیف ابو بکر فرمانده «لشکر حمزه» با او در منطقه عفرین دیدار کرده و او را به منطقه کفر غان در حومه غربی حلب فرستاده است.

وی افزود: همچنین می خواستم به آنجا بروم تا سلاح در اختیار بگیرم و به جبهه النصره بفروشم اما از حضور داعش در این منطقه غافلگیر شدم.

موسی الحسین گفت، ماموریت گروهش جستجوی مناطقی بود که داعش در پی حملات هواپیماهای ائتلاف بین المللی و توپخانه ترکیه، از آن ها خارج می شود.

وی اظهار داشت که اخیرا مسئول مسلسل هایی شده بود که گروه های وابسته به ارتش آزاد از کشورهای ائتلاف آمریکا دریافت می کنند.

در این فیلم، یکی از عناصر داعش با مسلسل سنگین احمد الحسین را اعدام کرد. سپس یکی دیگر از عناصر داعش سرش را برید و روی بدنش گذاشت.

 

 

204 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند