اعدام یک سرکردۀ ارتش آزاد با مسلسل سنگین+عکس

دوشنبه 29 شهريور 1395
12:55
اعدام یک سرکردۀ ارتش آزاد با مسلسل سنگین+عکس گروه تروریستی داعش یکی از سران گروه مسلح مخالف دولت سوریه موسوم به "ارتش آزاد" را اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش فیلمی از اعدام یکی از سرکردگان گروه موسوم به «لشکر حمزه» وابسته به ارتش آزاد سوریه که در عملیات «سپر فرات» مورد حمایت ترکیه، مشارکت دارد، پخش کرد.

داعش ابتدا در این فیلم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را اینگونه توصیف کرد: «مستبد اخوانی و سگ رام صلیبی ها که اراده ای از خود ندارد».

جوان 30 ساله ای که در این فیلم اعدام شده، خود را احمد موسی الحسین فرمانده یک گروه وابسته به «لشکر حمزه» معرفی می کند و می گوید که سیف ابو بکر فرمانده «لشکر حمزه» با او در منطقه عفرین دیدار کرده و او را به منطقه کفر غان در حومه غربی حلب فرستاده است.

وی افزود: همچنین می خواستم به آنجا بروم تا سلاح در اختیار بگیرم و به جبهه النصره بفروشم اما از حضور داعش در این منطقه غافلگیر شدم.

موسی الحسین گفت، ماموریت گروهش جستجوی مناطقی بود که داعش در پی حملات هواپیماهای ائتلاف بین المللی و توپخانه ترکیه، از آن ها خارج می شود.

وی اظهار داشت که اخیرا مسئول مسلسل هایی شده بود که گروه های وابسته به ارتش آزاد از کشورهای ائتلاف آمریکا دریافت می کنند.

در این فیلم، یکی از عناصر داعش با مسلسل سنگین احمد الحسین را اعدام کرد. سپس یکی دیگر از عناصر داعش سرش را برید و روی بدنش گذاشت.

 

 

204 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد