اردوغان تاریخ شروع عملیات موصل را فاش کرد

يکشنبه 4 مهر 1395
18:39
اردوغان تاریخ شروع عملیات موصل را فاش کرد رجب طیب اردوغان، روز یک شنبه، ضمن خبر دادن از زمان آغاز عملیات موصل، شروط ترکیه برای پیوستن به عملیات نظامی آمریکا ضد داعش در شهر رقۀ سوریه را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رئیس جمهور ترکیه، هنگام بازگشت از نیویورک به آنکارا، در هواپیمای خود به خبرنگاران گفت که اگر آمریکا، کردها را کنار بگذارد، حاضریم در عملیات ضد داعش در رقۀ سوریه، شرکت کنیم.

ترکیه که از اعضای پیمان ناتو به شمار می رود، پس از تشکیل ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش به سرکردگی آمریکا، به این ائتلاف پیوست و همراهی خود با این ائتلاف را از طریق حمایت از جنگ جویان عرب و ترکمن عملی کرد تا این که این گروه ها ماه گذشته، در عملیاتی که "سپر فرات" نامگذاری شد، توانستند شهر جرابلس را از چنگ داعش درآورند.
اما آنکارا، از گروه موسوم به واحدهای حمایت از ملت کُرد که تحت حمایت آمریکاست و همچنین از شاخۀ سیاسی حزب دموکراتیک اتحاد نگران است و این دو گروه را دنبالۀ جنگ جویان کُردی می داند که 3 دهه است، خواب را از چشمان ترکیه ربوده اند.
اردوغان، به خبرنگاران گفت: «وزیر خارجه و فرماندهان نظامی ما به منظور بررسی مسألۀ رقه، در حال مذاکرات با آمریکا هستند؛ ما شروط خود را به آن ها ابلاغ کردیم».
بر اساس اعلام شبکۀ خصوصی «ان.تی.وی» اردوغان گفت: «برداشتن گام مشترک برای ما مهم است. به همین سبب اگر آمریکا حزب دموکراتیک اتحاد و واحدهای حمایت از ملت (کُرد) را در (عملیات رقه) دخالت ندهد، ما در کنار آمریکا، در این جنگ شرکت خواهیم کرد».

این در حالی است که مسئولان نظامی ارشد آمریکایی، هفتۀ گذشته خبر دادند که در حال بررسی مسلح کردن کردهای سوری هستند. آن ها اعتراف کردند که دستیابی به راه حلی میانه جهت اجرایی کردن این طرح و در عین حال حفظ روابط با آنکارا کاری بس دشوار است.

از سوی دیگر، وبگاه "راشا تودی" به نقل از اردوغان، خبر داد که نیروهای عراقی، عملیات آزادسازی موصل از چنگ گروه تروریستی داعش، را در روز چهارشنبه 28 مهر، با همراهی نیروهای کُردِ پیشمرگ، آغاز خواهند کرد.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است