عربستان اینگونه به تصویب قانون «جاستا» پاسخ داد

جمعه 9 مهر 1395
13:06
عربستان اینگونه به تصویب قانون «جاستا» پاسخ داد وزارت خارجه عربستان تصویب قانون «عدالت علیه حامیان تروریسم» (جاستا) در کنگرۀ آمریکا را محکوم کرد، و به آمریکا هشدار داد که خود این کشور از این قانون متضرر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه ای، تصویب قانون «عدالت علیه حامیان تروریسم» (جاستا) را «عامل یک نگرانی بزرگ» توصیف کرد.
در این بیانیه که که خبرگزاری رسمی عربستان (واس) آن را منتشر کرده، تأکید شده است که تضعیف مصونیت حکومت ها، بر تمام کشورها از جمله آمریکا تاثیر منفی خواهد گذاشت.

"جاستا" خنجری در پهلوی عربستان
روزنامۀ «المصریون» نوشت تحلیل گران سیاسی پیش بینی کرده اند که به دنبال تصویب قانون جاستا از سوی کنگره آمریکا، عربستان همکاری خود را با این کشور در زمینه مبارزه با تروریسم کاهش دهد. قانون یاد شده به خانواده های قربانیان حملات یازدهم سپتامبر اجازه می دهد تا علیه عربستان اعلام شکایت کنند. ریاض این اقدام آمریکا را همچون «خنجری از پشت» تلقی می کند. 
کنگره آمریکا چهارشنبه (7 مهر ماه 1395) قانون عدالت علیه حامیان تروریسم (جاستا) را به تصویب رساند و بدین ترتیب وتوی باراک اوباما را لغو کرد. رئیس جمهور آمریکا با این قانون به اعتبار این که امنیت ملی کشورش را در معرض خطر قرار می دهد، مخالفت کرده بود.
روابط عربستان و آمریکا به دنبال به قدرت رسیدن اوباما در اوایل سال 2009 به طور روزافزون رو به ضعف گذاشت اما با وجود همه این ها همکاری دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم تحت تاثیر رابطه سیاسی قرار نگرفت و عربستان از تابستان 2014 در ائتلاف ضد داعشی آمریکا مشارکت دارد.


209 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت