افزایش تعداد مبتلایان به وبا در صنعا

سه شنبه 20 مهر 1395
19:39
افزایش تعداد مبتلایان به وبا در صنعا سازمان بهداشت جهانی از افزایش تعداد افراد مبتلا به وبا در یمن بر اثر عواقب تجاوز گسترده عربستان سعودی به آن کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، عمر صالح، مسئول سازمان بهداشت جهانی، در کنفرانس مطبوعاتی در صنعا گفت: «تعداد مبتلایان به وبا از 5 به 11 نفر افزایش یافته و کارمندان بخش پزشکی و بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری که هنوز باعث مرگ مبتلایان نشده و به خارج از صنعا سرایت نکرده است، تلاش می کنند».
هزاران خانواده که از جنگ جاری در یمن به اردوگاه های خارج صنعا پناه برده اند، به دلیل آلودگی آب و غذای مصرفی در معرض ابتلا به وبا هستند.
بیشتر زیرساخت های اساسی یمن از جمله مدارس و بیمارستان ها در جنگی که عربستان از 18 ماه قبل به راه انداخته است ویران شده اند.
عمر صالح می گوید بیش از نیمی از مراکز پزشکی یمن از زمان آغاز جنگ از فعالیت بازمانده اند زیرا بودجه ای از وزارت بهداشت و پزشکی دریافت نمی کنند.
پیش بینی های سازمان ملل متحد نشان می دهد که بیش از 10 هزار نفر در این جنگ نابرابر کشته و میلیون ها نفر آواره شده اند و روز جمعۀ قبل هم اولین مورد ابتلا به وبا در صنعا گزارش شد.

202-9
 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟