نماینده عراقی: سفیر ترکیه را اخراج کنید

چهارشنبه 21 مهر 1395
10:21
نماینده عراقی: سفیر ترکیه را اخراج کنید نماینده ائتلاف ملی در پارلمان عراق خواهان اخراج سفیر ترکیه از بغداد شد و تاکید کرد: رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه باید به مشکلات داخلی کشورش بپردازد و بدنبال صادر کردن آن به عراق نباشد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "زینب عارف البصری" به شبکه السومریه نیوز گفت: اردوغان حد و مرز عرف دیپلماتیک را در سخن گفتن درباره مسؤولان عراقی خود بداند، و آگاه باشد که عراق ایالتی عثمانی نیست.
وی تصریح کرد: از دولت عراق می خواهیم که سطح حضور دیپلماتیک را کاهش و سفیر ترکیه در عراق را اخراج کند. همچنین از سازمان ملل و شورای امنیت می خواهیم که جلسه ای را برای بررسی اشغالگری ترکیه در خاک عراق برگزار کند.
این نماینده تاکید کرد: نیروهای ترکیه عناصری نامطلوب در خاک عراق هستند و باید فورا از این کشور خارج شوند.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت