نماینده پارلمان عراق تشریح کرد؛

علت اصلی حضور ارتش ترکیه در عراق

جمعه 23 مهر 1395
19:49
علت اصلی حضور ارتش ترکیه در عراق نماینده پارلمان عراق از ائتلاف دولت قانون فاش کرد علت استقرار نظامیان ترکیه در نزدیک موصل، نجات بیش از دو هزار عنصر داعشی حاضر در این شهر است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری "الغد پرس" فردوس عوادی با انتشار بیانیه ای گفت:"طبق اطلاعاتی که از اهالی شریف موصل به دست ما رسیده است، بیش از دو هزارعنصر داعشی ترکی در موصل با یگان های ارتش ترکیه در بعشیقه به طور مستقیم در تماس هستند. آنها برای خروج از موصل و جلوگیری از رسوا شدن ترکیه که آنها را در بدو اشغال موصل آموزش داده است سرگرم رایزنی با نظامیان ترک هستند."

عوادی خاطرنشان کرد که طبق اطلاعات موجود، تعدادی افسر ترکیه در میان داعشی های ترک در موصل حضور دارند. آنها سالها قبل از حمله داعش به موصل، تروریست ها را آموزش می دادند.

وی تصریح کرد که عملیات نفوذ داعشی های ترک و دیگر داعشی های خارجی، با هماهنگی کامل و عالی بین ترکیه، عربستان، قطر و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس صورت گرفته است.

عوادی خاطرنشان کرد که اظهارات امروز عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان و حمله وی به نیروهای بسیج مردمی عراق، گویای علل و عوامل این سطح از هماهنگی بین ترکیه و عربستان است.

وی ضمن تذکر این موضوع، تأکید کرد که وزارت خارجه عراق باید موضع قاطعانه و جدی در برابر عربستان اتخاذ کرده و در روابط عراق با این کشور به عنوان یکی از کشورهایی که آشکارا با عراق دشمنی می کند، تجدید نظر کند.

عوادی، برخورد انفعالی ترکیه، عربستان و قطر و اقدام این سه کشور در تشدید مواضع خود علیه عراق را ناشی از آن دانست که این کشورها فهمیده اند پایان کار داعش در عراق فرا رسیده، لذا ناچارند به هر ترتیب از آنها در داخل موضل حمایت کنند.

208-9

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است