نیویورک تایمز بروشور تبلیغاتی بن سلمان را چاپ کرد

يکشنبه 25 مهر 1395
17:29
نیویورک تایمز بروشور تبلیغاتی بن سلمان را چاپ کرد روزنامۀ نیویورک تایمز با چاپ مقاله ای دربارۀ محمد بن سلمان که بیشتر به یک بروشور تبلیغاتی شبیه است، تأکید کرد که او با سرعت در حال حرکت به سوی تخت پادشاهی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، این روزنامۀ در تمجید از محمد بن سلمان، جانشین ولی عهد عربستان، نوشت: «جانشین 31 سالۀ ولی عهد عربستان تلاش می کند سنت های پادشاهی سعودی را دگرگون کند. او می خواهد اقتصاد کشور را پویا و پایه های پادشاهی را استوار سازد. در کمتر از دو سال، خود را به فعال ترین شاهزادۀ ثروتمندترین کشورعربی و رقیبی جدی برای ولی عهد تبدیل کرد. او در تمام مراکز حساس سیاست گذاری عربستان دست دارد. محمد بن سلمان برنامه هایی برای کنترل هزینه ها در عربستان و پایان دادن به اعتیاد نفتی این کشور اجرا کرده است. همچنان که تلاش دارد برخی محدودیت های اجتماعی را که جوانان سعودی با آن رو به رو هستند، برطرف کند».
نیویورک تایمزافزود: «به نظر می رسد بلند پروازی های او حد و مرزی ندارد. به همین دلیل، بسیاری از عربستانی ها و مسئولان خارجی معتقدند هدف او پشت سر گذاشتن محمد بن نایف، ولی عهد کنونی، و تبدیل شدن به پادشاه آینده است. بسیاری از مسئولان آمریکای نیز معتقدند تحرکات محمد بن سلمان با هدف تضعیف بن نایف انجام می شود».
این روزنامه آمریکایی با بیان اینکه جنگ یمن اختلاف های بن سلمان و بن نایف را علنی کرد، نوشت در آغاز جنگ، محمد بن سلمان با قدرت از تهاجم نظامی به یمن حمایت می کرد و دیدارهای بسیاری با نیروهای شرکت کننده در عملیات و فرماندهان نظامی داشت.
نیویورک تایمزیادآوری کرد که قدرت یافتن بن سلمان از اوایل سال 2015 و پس از مرگ ملک عبد الله آغاز شد، یعنی زمانی که پدرش سلمان بن عبد العزیر به پادشاهی رسید. سلمان ترتیب قدرت را در خاندان حاکم بر هم زد و نیرویی عظیم به پسرش داد.
این روزنامه در پایان، با یادآوری سیاست ریاضتی بن سلمان در عربستان او را به اسرف و هزینه های شخصی سنگین متهم کرد و نوشت که وی یک کشتی تفریحی به قیمت 550 میلیون دلار خریداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"