پارازیت آمریکایی برای کند کردن عملیات موصل

يکشنبه 9 آبان 1395
19:03
پارازیت آمریکایی برای کند کردن عملیات موصل سخنگوی نیروهای "عصائب اهل حق" تاکید کرد که نیروهای آمریکایی برای مانع‌تراشی و کارشکنی در روند عملیات نظامی در محور غربی استان نینوا تلاش می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جواد طلیباوی روز یکشنبه نیروهای آمریکایی را متهم کرد که با ارسال امواج و پارازیت بر روی سامانه های ارتباطی نیروهای عراقی، در روند عملیات آزادسازی موصل مانع‌تراشی می‌کنند.

وی روز شنبه نیز در گفتگو با شبکه سومریه نیوز، از آغاز حمله برای آزادسازی روستای تل طیبه در غرب نینوا از سوی عصائب اهل حق خبر داده بود.

جنبش عصائب اهل الحق یکی از گروه های نظامی تابع بسیج مردمی عراق است و در عملیات نظامی علیه تروریست ها در عراق و سوریه مشارکت فعال دارد. این گروه پس از آزادسازی عراق، در گردان هایی موسوم به «مجامیع خاصه» و به فرماندهی شیخ «قیس الخزعلی» پایه گذاری شد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد