تصاویر... تبلیغ بیل کلینتون برای هیلاری با فلافل!

سه شنبه 18 آبان 1395
17:57
تصاویر... تبلیغ بیل کلینتون برای هیلاری با فلافل! بیل کلینتون، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، دو روز قبل از رای گیری برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سفری غیرمنتظره به شهر دیربورن، از توابع ایالت میشیگان، رفت و غذای عربی سفارش داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سفر بیل کلینتون به شهر دیربورن که شهروندان آن را که اغلب اصالت عرب دارند، غافلگیر کرد، در راستای تبلیغات انتخاباتی در حمایت از هیلاری کلینتون، همسرش، صورت گرفت.
اهالی شهر دیربورن روز یکشنبه (6 نوامبر) با رئیس جمهوری پیشین آمریکا عکس سلفی گرفتند. خودروی وی نیز در سوپر مارکت " گرینلند" و رستوران " الامیر" دراین شهر - که به سرو غذاهای عربی معروف است – توقف کرد. در این توقف، بیل کلینتون غذاهای عربی، از جمله  فلافل، را دراین رستوران چشید و با " کدو" آشنا شد.
به گزارش پایگاه  "عرب آمریکن نیوز"، بیل کلینتون با این اقدام، مشتری ها و کارکنان رستوران خاورمیانه ای " الامیر" را در شهر دیربورن در ایالت میشیگان غافلگیر کرد.
سام داگر، روزنامه نگار آمریکایی لبنانی، در صفحه رسمی خود در توییتر نوشت: "بیل کلینتون در سفر خود به دیربورن برای تبلیغات انتخاباتی برای هیلاری کیلنتون، ساندویچ فلافل سفارش داد".

رای گیری برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با رقابت دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه و هیلاری کیلنتون نامزد دموکرات روز سه شنبه (18 آبان) برای انتخاب چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا آغاز شد.

 

 

 

215

0% ...

آخرین اخبار

هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم