داعش با تانک‌های چوبی چه می کرد؟! +عکس

شنبه 22 آبان 1395
11:36
داعش با تانک‌های چوبی چه می کرد؟! +عکس عناصر گروه تروریستی داعش هنگام فرار، تانک های چوبی! و هامرهای پلاستیکی! خود را جا گذاشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع عراق اعلام کرد: دلاوران یگان شانزدهم ارتش، در چارچوب عملیات "نینوا، به سوی تو می آییم" روستای "الساده" را در محور شمالی موصل آزاد کردند.

در ادامۀ این بیانیه آمده است: در این روستا، شماری خودروی هامر و تانک کشف شد که از چوب و پلاستیک ساخته شده بودند و برای فریفتن جنگنده ها و جلوگیری از پیشروی ارتش عراق استفاده می شد.

نیروهای عراقی در این عملیات، یک پادگان آموزش عناصر تروریستِ داعش را در میان باغ ها کشف کردند و پس از پاکسازی روستای الساده از بمبها و اشیای بجا مانده از داعش؛ ساکنان آواره شدۀ این روستا را به خانه هایشان برگرداندند.

205

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: خویشتنداری ایران همیشگی نیست


لغو طرح استقرار تاماهاوک آمریکایی چالشی برای ارتش آلمان


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بارش شدید باران در شمال غرب کشور/ ثبت دمای زیر صفر در ارتفاعات توچال


نمایش پرچم فلسطین در برج ایفل + فیلم


روسیه: اروپا از تمام خطوط قرمز عبور کرده است


پیام رئیس‌جمهور به پاپ در رابطه با مواضع غیرقانونی ترامپ


شمار زائران ایرانی در سرزمین وحی به 29 هزار نفر رسید


ایروانی در سازمان ملل: جامعه جهانی باید در حمایت از فلسطین از شعار فراتر رود


کنایه قالیباف به "هگست: این همه هزینه برای یک مجری شکست‌خورده در نقش وزیر جنگ آمریکا