ترامپ العبادی را به واشنگتن دعوت کرد

جمعه 28 آبان 1395
22:01
ترامپ العبادی را به واشنگتن دعوت کرد حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، در یک مکالمه تلفنی با دونالد ترامپ رییس جمهور جدید آمریکا تمایل کشورش به گسترش رابطه میان بغداد و واشنگتن را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، ترامپ در این مکالمه از العبادی برای سفر به آمریکا در آینده نزدیک دعوت و «حمایت بسیار قوی و راسخ» خود از عراق را اعلام کرد.
پایگاه السومریه عراق نوشت دفتر العبادی با انتشار بیانیه اعلام کرده است که نخست وزیر عراق ضمن تبریک به ترامپ به خاطر پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با وی درباره پیروزی های نیروهای عراقی علیه گروه تروریستی داعش و اهمیت اتحاد همه برای ریشه کنی تروریسم گفت و گو کرد.   
وی افزود: «نیروهای عراق با آزاد سازی اراضی شان ضربه ای سهمگین به داعش زدند و در زمان حاضر، در صدد نابود سازی تروریسم و آزاد سازی شهر موصل هستند».
ترامپ نیز با تبریک پیروزی های عراق گفت که شما شرکای اساسی ما هستید و ما از شما با قدرت حمایت می کنیم.  
206
 

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی