نجات فرمانده ضد تروریسم عراق از ترور داعش (ویدیو)

سه شنبه 9 آذر 1395
17:05
اخیرا یک ویدئو از جنگ در موصل منتشر شده است که در آن، سرلشکر عبدالوهاب الساعدی فرمانده ارشد نیروهای عراقی در جنگ علیه داعش از حمله یک تک تیرانداز داعشی در موصل جان سالم به در می برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این ویدئو که توسط داعش منتشر شده است یک گروه از تک تیراندازان ویژه داعش با لباس مبدل تلاش می کنند سرلشکر الساعدی را در حال بازدید از یک محله تحت کنترل این گروهک بوده است ترور نمایند. اما این فرمانده ارشد عراقی، در این تلاش ترور نافرجام، آسیبی ندید.
نیروهای عراقی که سرلشکر عبدالوهاب الساعدی بخشی از آنها را در محور شرق موصل فرماندهی می کند توانسته اند شمار زیادی از محلات این شهر را پاکسازی نمایند. به طوری که شهر در آستانه پاکسازی کامل از عناصر داعش قرار دارد. این در حالی است که داعش با بهره گیری از تک تیراندازها و سوء استفاده از شهروندان عادی به عنوان سپر انسانی از پیشروی نیروهای نظامی عراقی به سوی مرکز شهر جلوگیری نماید.
216

0% ...

آخرین اخبار

ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت