پاسخ قاطع سوریه به سردمداران ارتجاع عرب

جمعه 19 آذر 1395
01:32
پاسخ قاطع سوریه به سردمداران ارتجاع عرب وزارت امور خارجه سوریه به بیانیه اختتامیه کنفرانس سران کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و انگلستان و نوع موضعگیری آنان در قبال دمشق به شدت واکنش نشان داد.

العالم سوریه 

یک منبع در وزارت خارجه سوریه، در واکنش به اظهارات سران ارتجاع عرب گفت: کشورهای عرب حوزه خلیج فارس قادر به تصمیم گیری نیستند و استراتژی سیاسی مستقل ندارند. آنان فقط پول ملت های خود را برای توطئه ضد سوریه هزینه می کنند، به همین دلیل از نخست وزیر انگلستان دعوت کردند تا از آنان حمایت کند. 

وی تصریح کرد: انگلستان پس از خروج از اتحادیه اروپا می کوشد با سوء استفاده از عدم حضور آمریکا در مرحله فعلی و احساس شکست و حقارت شیوخ نفتی، امپراطوری نابود شده اش را احیا کند و مقدار بیشتری از ثروت های این شیوخ را ببلعد که این پلید ترین نوع نفاق و قربانی ساختن اصولی است که به دروغ خود را مدافع آن می داند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: ملت سوریه و ارتش قهرمان آن تصمیم گرفته که تروریسم را نابود سازد و به همین دلیل پیروزی هایی پی در پی ضد گروه های تروریستی تکفیری و حامیان منطقه ای و بین المللی آن محقق ساخته اند.

206
 

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش