العبادی به یلدریم:نیروهای ترکیه باید عراق را ترک کنند

شنبه 20 آذر 1395
22:46
العبادی به یلدریم:نیروهای ترکیه باید عراق را ترک کنند حیدر العبادی نخست وزیر عراق در گفت و گو با همتای ترکیه ای خود، بر ضرورت خروج نیروهای ترکیه از خاک عراق تاکید کرد.

العالم عراق

دفتر حیدر العبادی در بیانیه ای خاطرنشان کرد که وی در گفت و گوی تلفنی روز شنبه با "بن علی ییلدریم" همتای ترکیه ای خود بر ضرورت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد و خواستار خروج نیروهای ترکیه از بعشیقه و اعلام رسمی این مساله شد.

در این بیانیه آمده است که ییلدریم نیز با تحسین پیروزی ها و موفقیت های بزرگ نیروهای عراقی در نبرد با تروریست های داعش، گفت: شهروندان موصل از ورود نیروهای عراقی به شهرشان خوشحال هستند.

حضور شماری از نیروهای ارتش ترکیه در بعشیقه در استان موصل باعث برخوردهای تند لفظی میان مقامات دولت ترکیه و عراق شده است و این امر از سوی مردم عراق نیز محکوم و از نظامیان ترکیه خواسته شد هرچه سریعتر خاک عراق را ترک کنند.

مسئولان دولت عراق و اقلیم کردستان این کشور معتقدند که حضور این نیروها نقض حاکمیت سیاسی و استقلال عراق است.

213-211-9

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد