خروج 13 هزار غیرنظامی از حلب

دوشنبه 22 آذر 1395
14:40
خروج 13 هزار غیرنظامی از حلب طی 24 ساعت گذشته، بیش از 13 هزار غیرنظامی، از مناطقِ تحت اشغال گروه های مسلح در حلب خارج شده اند.

العالمسوریه

مرکز روسیِ هماهنگی آشتی ملی در سوریه، روز دوشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: طی 24 ساعت گذشته، با هماهنگی مرکز روسی هماهنگی آشتی ملی در سوریه، 13346 غیرنظامی از مناطق تحت اشغال گروه های مسلح در حلب خارج شدند که از این تعداد 5831 تن، کودک هستند.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: در همین چارچوب، 728 نفر از عناصر مسلح، سلاح خود را زمین گذاشته و به غرب حلب رفتند و مشمول عفو عمومی اعلام شده از سوی رئیس جمهور سوریه شدند.

از سوی دیگر بر اساس اعلام خبرگزاری نووستی روسیه، نظامیان روس که در چارچوب مرکز بین المللی مین روبی فعالیت دارند، به خنثی سازی مین های کار گذاشته شده در مناطق آزاد شده از دست گروه های مسلح ادامه دادند و طی 24 ساعت گذشته، 7.1 هکتار از مناطق آزاد شدۀ شرق حلب را مین زدایی کردند. گروه های مسلح، این مین ها را در اطراف مدرسه ها، مسجد، مهد کودک و مرکز پلیس و جاده ها کار گذاشته بودند.

مرکز روسی آشتی ملی در سوریه همچنین به اسکانِ غیرنظامیانِ خارج شده از حلب و تقسیم غذای گرم میان آنان و رسیدگی پزشکی به افراد نیازمند درمان، ادامه می دهد.

205

0% ...

آخرین اخبار

برق مشترکان اداری، تجاری و خانگی پرمصرف بدون تشریفات قطع می‌شود


امیر سرتیپ الهامی: همه تجهیزات آسیب‌دیده جایگزین می‌شود


ایران و روسیه در اجرای بورس غلات بریکس همکاری می‌کنند


کاهش بی‌سابقه عرضه نفت عربستان به چین


اتحادیه اروپا : رفتار اسرائیل شبیه رژیم آپارتایدی آفریقای جنوبی است


اولین گام ایران در جام جهانی؛ طارمی در صدر امیدهای گل زنی برابر نیوزلند


ادامه روند صعودی شاخص ها در بازار سهام تهران


اسلوونی مانع فرود هواپیمای رژیم صهیونیستی شد


رسانه‌های عبری: ایران در توافق با آمریکا پیروز میدان است


خیزش دوباره بیت‌کوین زیر سایه احتمال توافق میان ایران و آمریکا