حمله موشکی یمن به مواضع ارتش عربستان

سه شنبه 23 آذر 1395
22:06
حمله موشکی یمن به مواضع ارتش عربستان نیروی موشکی و توپخانه یمن با موشک‌های کاتیوشا مواضع نیروهای عربستانی را هدف قرار داد.

العالم - یمن

نیروی موشکی ارتش و کمیته های مردمی با موشک های کاتیوشا، پایگاه نظامی الحاجر در عسیر را هدف قرار داند که بر اثر آن، پایگاه مذکور دچار آتش سوری شد. همچنین در این حمله موقعیت نظامی سقام در نجران نیز هدف آتش توپخانه نجران قرار گرفت که در نتیجه آن شماری از نیروهای عربستانی زخمی شدند.

همچنین توپخانه ارتش یمن و کمیته های مردمی مواضع و محل استقرار نیروهای عربستانی در موقعیت الکرس در جیزان و موقعیت سقام و پست دیده بانی السدیس در نجران و همچنین مجموعه ساختمان های دولتی در الربوعه و مناطق مجاور آن در عسیر را هدف قرار دادند.

در عملیاتی دیگر، نیروهای تک تیرانداز ارتش و کمیته های مردمی یمن، توانستند یک نیروی عربستانی در موقعیت نظامی الفریضه در منطقه الخوبه از توابع شهر الجیزان را هدف قرار دهند.

216
 

0% ...

آخرین اخبار

مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت