حمله خمپاره ای احرار الشام به حلب

پنج‌شنبه 25 آذر 1395
02:37
حمله خمپاره ای احرار الشام به حلب وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که گروه احرار الشام منطقه صلاح الدین در حلب را با خمپاره مورد هدف قرارداد.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، به نقل از روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه افزود که گروههای مسلح با خمپاره و پهپاد حامل بمب مناطق مختلف شهر حلب را هدف حملات خود قراردادند.

بیانیه این وزارت خانه حاکیست که افراد مسلح گروه تروریستی احرارالشام هفده نوبت مناطق صلاح الدین، عین القنطره و رشا در حلب و مواضع واحدهای امنیتی وابسته به ارتش سوریه دراطراف ارتفاعات ابوعلی در لاذقیه را هدف گلوله های خمپاره قراردادند.

مرکز هماهنگی صلح روسیه در سوریه هم گزارش کرد که گروههای مسلح در 17 نوبت در حلب، 18 مورد در دمشق، 3 مورد در درعا، 3 مورد در لاذقیه و یک مورد در القنیطره آتش بس توافق شده را نقض کرده اند.

براساس اعلام منابع روسی و معارضان سوری از صبح امروز پنجشنبه قرار است در حلب آتش بس اجرا شود.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است