حمله خمپاره ای احرار الشام به حلب

پنج‌شنبه 25 آذر 1395
02:37
حمله خمپاره ای احرار الشام به حلب وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که گروه احرار الشام منطقه صلاح الدین در حلب را با خمپاره مورد هدف قرارداد.

به گزارش گروه بین الملل شبکه العالم، به نقل از روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه افزود که گروههای مسلح با خمپاره و پهپاد حامل بمب مناطق مختلف شهر حلب را هدف حملات خود قراردادند.

بیانیه این وزارت خانه حاکیست که افراد مسلح گروه تروریستی احرارالشام هفده نوبت مناطق صلاح الدین، عین القنطره و رشا در حلب و مواضع واحدهای امنیتی وابسته به ارتش سوریه دراطراف ارتفاعات ابوعلی در لاذقیه را هدف گلوله های خمپاره قراردادند.

مرکز هماهنگی صلح روسیه در سوریه هم گزارش کرد که گروههای مسلح در 17 نوبت در حلب، 18 مورد در دمشق، 3 مورد در درعا، 3 مورد در لاذقیه و یک مورد در القنیطره آتش بس توافق شده را نقض کرده اند.

براساس اعلام منابع روسی و معارضان سوری از صبح امروز پنجشنبه قرار است در حلب آتش بس اجرا شود.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست