خبر جدید پنتاگون دربارۀ ابوبکر بغدادی

يکشنبه 12 دی 1395
08:37
خبر جدید پنتاگون دربارۀ ابوبکر بغدادی یک مسؤول وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) از زنده بودن ابوبکر بغدادی سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش خبر داد.

العالم - آمریکا

پیتر کوک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به شبکه تلویزیونی "سی.ان.ان" گفت: معتقدیم که ابوبکر بغدادی زنده است و کماکان سرکردگی گروه داعش را به دست دارد.

وی مدعی شد: هر کاری که بتوانیم برای شناسایی محل مخفی شدن بغدادی و از بین بردن او می کنیم، و زمان زیادی نیز برای این امر اختصاص داده ایم. ما هر فرصتی را غنیمت می شمریم تا ابوبکر بغدادی را به سزای اعمالش برسانیم.

سخنگوی پنتاگون تصریح کرد: ابوبکر بغدادی هم اکنون منزوی شده است چرا که حملات هوایی نیروهای ائتلاف، واحد فرماندهی داعش را نابود کرده است.

پیتر کوک گفت: برای بغدادی دشوار است که مستشاران یا اشخاص مورد اعتمادی را بیابد که بتوانند با آنها حرف بزند، چرا که بسیاری از این اشخاص و مستشاران دیگر وجود ندارند.

وزارت امور خارجه آمریکا در دسامبر گذشته 25 میلیون دلار پاداش را برای هر فردی که اطلاعاتی درباره ابوبکر بغدادی بدهد که به دستگیری او منتهی شود، اختصاص داد.

پاداش قبلی وزارت امور زخارجه آمریکا در سال 2011 میلادی، 10 میلیون دلار بود.

6

 

0% ...

آخرین اخبار

مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....