ضرر 1000 میلیارد دلاری مصرف سیگار به اقتصاد جهان

سه شنبه 21 دی 1395
12:34
ضرر 1000 میلیارد دلاری مصرف سیگار به اقتصاد جهان استعمال دخانیات سالانه 1000 میلیارد دلار به اقتصاد جهان ضربه می زند.

رویترز در مطلبی نوشت: بنا بر نتیجه یک پژوهش که سازمان بهداشت جهانی و موسسه ملی سرطان آمریکا انجام داده اند  و روز سه شنبه آنرا منتشر کرده اند، مصرف سیگار برای اقتصاد جهان سالانه بیش از 1000 میلیارد دلار هزینه در بر دارد و تا سال 2030 میزان مرگ و میر ناشی از استعمال دخانیات یک سوم بیشتر از امروز خواهد بود.

این میزان هزینه بیشتر از درآمد حاصل از مالیاتی  است که از محل فروش سیگار اخذ می شود.

در تحقیق منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت تخمین زده شده است میزان مرگ و میر ناشی از مصرف سیگار که اکنون 6 میلیون نفر در سال است به 8 میلیون نفر در سال 2030 خواهد رسید که هشتاد درصد آن در کشورهای با درآمد کم و درآمد متوسط رخ خواهد داد.

همچنین در این تحقیق آمده است هشتاد درصد از افرادی که دخانیات مصرف می کنند در کشورهایی که از نظر منابع درآمدی فقیر هستند زندگی می کنند. این تحقیق همچنین نشان می دهد که میزان مصرف سیگار در سراسر جهان رو به افزایش است و در نتیجه  هزینه های اقتصادی ناشی از ضررهای مصرف دخانیات برای دولتها بالا خواهد رفت.

218
 

0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی