پیشنهاد نخبگان روس به پوتین: اتحاد با سوریه

چهارشنبه 6 بهمن 1395
23:17
پیشنهاد نخبگان روس به پوتین: اتحاد با سوریه یک روزنامۀ روسی نوشت: گروهی از تحلیل گران سیاسی و فعالان اجتماعی روسیه، پیشنهاد ایجاد یک کنفدراسیون میان روسیه و سوریه را به پوتین ارائه داده اند.

العالمروسیه

روزنامۀ «مسکوفسکی کومسو مولیتس» نوشت: تحلیل گران سیاسی و فعالان اجتماعی روسیه، راه حل جالب و ساده ای برای حل مشکلات سوریه از طریق ایجاد "اتحادیه کنفدرال" بین دو کشور ارائه کرده اند. آنها معتقدند در صورت اجرای این طرح، تروریست ها شجاعت کافی برای حمله به دمشق و اطراف آن را نخواهند داشت. این پیشنهاد توسط کارشناسان آکادمی تحلیل سیاسی زیرساخت ها ارائه شده است.

یکی از سرشناس ترین امضا کنندگان پیشنهاد، یوگنی تونیک رئیس شورای اداری  آکادمی است که در پیشنهاد خود به رئیس جمهور روسیه و فرمانده کل نیروهای مسلح یادآور می شود: در صورت اشغال سوریه توسط تروریست هایی که در پوشش مخالفان میانه رو پنهان شده اند، راه ژئوپلتیک برای آمریکا و متحدانش به سمت ایران و سپس به سمت روسیه از طریق دریای خزر گشوده می شود.

تونیک افزود: در صورت بروز چنین حوادثی، دشمنان روسیه خواهند توانست حلقۀ محاصرۀ روسیه را محکم تر کنند چرا که از سمت شمال کشورهای حوزه دریای بالتیک، از غرب اوکراین، از شرق ژاپن و از جنوب گرجستان و کشورهای خاورمیانه، روسیه را در بر گرفته اند.

بعد از ارائۀ این توضیحات، کارشناسان آکادمی به ولادیمیر پوتین پیشنهاد داده اند که ایجاد کنفدراسیونی با مشارکت دو کشور روسیه و سوریه را بررسی کند به نحوی که دو کشور در زمینۀ اقدامات نظامی و سیاست خارجی در چارچوب یک مرکز هماهنگی، متحد شوند.

این پیشنهاد می افزاید: در صورت تشکیل چنین اتحادیه ای، هر گونه حمله به خاک سوریه به منزلۀ اعلان جنگ علیه روسیه است و آمریکا و سایر متحدانش ناچارند از ادامۀ سیاست تنش زایی در سوریه دست بکشند.

202

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت