لاوروف: نمی‌توان به گروه ریاض امیدوار بود

جمعه 8 بهمن 1395
12:08
لاوروف: نمی‌توان به گروه ریاض امیدوار بود وزیر امورخارجه روسیه با اشاره به دعوت از گروه مخالفان وابسته به عربستان برای حضور در نشست مخالفان سوری، تأکید کرد که نمی توان به گروه ریاض امیدوار بود.

العالم - سوریه

شبکه الجزیره به نقل از سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گزارش داد، که وی در دیدار شماری از شخصیت های مخالف سوری در مسکو گفت: نمی توان به گروه ریاض امیدوار بود. ما از آنها برای حضور در این نشست دعوت کردیم، اما به این دعوت پاسخ مثبت ندادند. هیئت مذاکره کننده ائتلاف مخالفان سوری پیش از هر گفتگویی، پیش شرط هایی را مطرح می کند. سازمان ملل در گفتگوهای سوری-سوری تعلل نکرده است. گروه ریاض می گوید همزمان با ادامه درگیریها، مذاکره کردن درست نیست، اما واقعیت آن است که درگیریها در سوریه متوقف شده است.

لاوروف افزود: در نشست آستانه آتش بس تثبیت شد. باید برای تدوین قانون اساسی جدید سوریه تلاش کرد. پیش نویس قانون اساسی جدید سوریه، جمع کردن نقاط مشترک بین همه سوریهاست. هدف ما حل بحران سوریه است، اما این هدف بدون مشارکت طیف های مخالف سوری محقق نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند