زنی که چهره‌اش نماد مخالفان ترامپ شد، کیست؟

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
05:30
زنی که چهره‌اش نماد مخالفان ترامپ شد، کیست؟ این عکس در روز پس از تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در دست تظاهرکنندگان مخالف ترامپ مشاهده شد.

العالم آمریکا

این عکس کار هنرمندی به نام شپارد فری بود و یادآور این است که بسیاری از زنان آمریکایی ، شبیه این عکس هستند. این تصویر، ازخیال این هنرمند ترسیم نشده، بلکه چهره زنی به نام منیره احمد است که ده سال پیش ترسیم شده است. آن موقع مشخص نبود که این زن سمبلی برای حرکتی بزرگ خواهد شد.
منیره احمد درباره جزئیات این تصویر می گوید: «مسیری که این عکس در پیش داشته، قابل توجه است و اکنون نیز همان پیامی را دارد که درآن زمان داشت و آن پیام این است که تو می توانی به این افتخار کنی که مسلمان و درعین حال آمریکایی هستی و نباید یکی از این دو هویت را فدای دیگری کنی».
منیره افزود: «من زنی آمریکایی و مسلمان هستم، و فکر نمی کنم که هیچ کدام از این دو مساله، از من یا ازاین تصویر، نمادی مخالف با هرچیزی یا ترامپ خواهد ساخت».
215

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است