بازگرداندن 70 گاوصندوق به کسبه پلاسکو

سه شنبه 19 بهمن 1395
16:09
بازگرداندن 70 گاوصندوق به کسبه پلاسکو رییس پلیس آگاهی تهران اعلام کرد: بیش از 70 عدد گاوصندوق‌ها که وضعیت سالمتری داشتند و می‌توانستیم صاحب آنها را شناسایی کنیم، با دستور قاضی پرونده و بر اساس ضوابطی خاص به مالکان تحویل داده شد.

العالم ـ ایران
سردار عباسعلی محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مراجعه خانواده مفقودین حادثه پلاسکو، اظهار کرد:  آخرین آمار، همان تعدادی است که سخنگوی ستاد مدیریت بحران اعلام کرد چون ما این اطلاعات را در اختیارشان قرار دادیم.  فرد جدیدی نیز برای اعلام مفقودی عضوی از خانواده خود در پلاسکو، به ما مراجعه نکرده‌است.

وی درباره تعداد گاوصندوق‌های کشف شده در این حادثه و همچنین مراجعه مردم برای پس گرفتن اموال خود نیز توضیح داد و گفت: ما در این حادثه بیش از 200 دستگاه گاوصندوق جمع آوری کردیم و به پلیس آگاهی انتقال دادیم. تا این لحظه بیش از 70 عدد از این گاوصندوق‌ها که وضعیت سالمتری داشتند و می‌توانستیم صاحب آنها  را شناسایی کنیم، با دستور قاضی پرونده و بر اساس ضوابطی خاص به مالکان تحویل داده شده‌اند.

محمدیان در خاتمه عنوان کرد:  مالکان سایر گاوصندوق‌ها نیز  در حال مراجعه هستند. در عین حال پلیس آگاهی نیز در حال بررسی‌های بیشتری است تا این گاوصندوق‌ها به دست مالک واقعی برسد. در غیر این صورت همه آنها باز می‌شود تا مالک اصلی شناسایی و گاو صندوق به آنها تحویل داده شود.

0% ...

آخرین اخبار

چشم طمع لندن و واشنگتن به دریاهای سرخ و عرب به بهانه حمایت از کشتیرانی


بیانیه مشترک «آسه‌آن» درباره بحران خاورمیانه و تأکید بر آزادی دریانوردی و خودداری از درگیری


ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا