علاقه مردم آمریکا به ایرانیان

پنج‌شنبه 21 بهمن 1395
14:23
علاقه مردم آمریکا به ایرانیان متن نامه یک آمریکایی برای همسایه ایرانیش : خانواده محبوب ما از اینکه همسایه مثل شما داریم همیشه خدا را شاکر هستیم این نعمت بزرگیست که ما همسایه شما هستیم .

العالم - گوناگون

با اینکه سیاستهای ترامپ نژاد پرستانه می باشد اما مطمئنا مردم آمریکا نه تنها موافق این نوع رفتارهای غیر انسانی نیستند بلکه بر علیه تصمیمات ترامپ تظاهرات می کنند . 

یک عکس بسیار احساسی از یک خانواده آمریکایی در شبکه های اجتماعی منتشر شده  که گواه تفاوت افکار مردم عادی آمریکا با سیاست های غلط مسئولین کشور است.


خانواده آمریکایی با متن احساسی به استقبال همسایه خونه خود رفتند و به نوعی بابت رفتارهای غلط و نژاد پرستانه ترامپ از آنها دلجویی می کنند.

استادان دانشگاه های مطرح آمریکا نیز با انتشار بیانیه جالب مردم ایران را نخبه خطاب کردند و گفتند: ایرانیان بهترین و باهوش ترین مردم جهان هستند . قانون جدید ترامپ نباید ما را از بهترین های دنیا محروم کند .
 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست


طوفان‌های شدید در آمریکا؛ سیل مرگبار در ویرجینیای غربی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر


روسیه: آمریکا با متهم‌کردن دیگران درصدد آماده‌سازی شرایط جنگ است


بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است


چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد


ارتقای مراودات مرزی، امنیتی و اقتصادی محور گفت و گوی مقامات ایرانی و پاکستانی


بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها