حماسه حضور/

جهانگیری: ترامپ هنوز در حال و هوای انتخابات است

جمعه 22 بهمن 1395
11:03
جهانگیری: ترامپ هنوز در حال و هوای انتخابات است معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، گفت: این آقای ترامپ هنوز در حال و هوای انتخابات است.

العالم- ایران

اسحاق جهانگیری در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران اظهارداشت: مردم مثل همیشه همراه انقلاب بوده و هستند و مهمترین پیام این حضور باشکوهشان اتحاد در مقابل استکبار جهانی است.

وی با بیان اینکه آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، گفت: این آقای ترامپ هنوز در حال و هوای انتخابات است و بعد هم افرادی که دور وی را گرفته‌اند چند گروهند، یک گروهی از رژیم صهیونیستی هستند که منافع این رژیم را بیشتر از خود آمریکا دنبال می‌کنند و وی را تحریک می‌کنند.

جهانگیری تصریح‌کرد: دسته دوم افرادی هستند که جیره خوار و خود فروخته هستند و از گروهک‌هایی مانند منافقین پول می‌گیرند تا در راستای اهداف آنها حرکت کنند.

وی در پایان گفت: دسته سوم کسانی هستند که دنبال منافع خودشان هستند ولی همه آنها کور خوانده‌اند و انقلاب اسلامی در این ۳۸ سال خوب پیش رفته و اقتدار علمی فراوانی هم کسب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند