گفت وگوی الجبیر با گوترش در باره تهدیدات ایران!

دوشنبه 25 بهمن 1395
14:10
گفت وگوی الجبیر با گوترش در باره تهدیدات ایران! وزیر امور خارجه عربستان و دبیر کل سازمان ملل متحد در دیدار با یکدیگر علاوه برموضوعات منطقه، درباره ایران نیز گفت‌گو کردند.

العالم-عربستان
به گزارش  خبرگزاری رویترز، عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان و آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل روز یک‌شنبه در ریاض با یکدیگر دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای، شامل جنگ سوریه و یمن رایزنی کردند.

عادل الجبیر در یک نشست خبری مشرک با گوترس گفت که دو طرف در این دیدار درباره آنچه ریاض تهدیدات ایران می‌خواند، نیز گفت‌گو کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، این دیدار در حالی انجام شده است که عربستان از زمان آغاز حملات هوایی به یمن و رهبری ائتلافی علیه حوثی‌ها در یمن، هزاران غیر نظامی شامل زنان و کودکان را به کام مرگ کشانده است اما جامعه بین‌الملل و نهادهای بین‌المللی ازجمله سازمان ملل در واکنش به این جنایات سکوت اختیار کرده و همچنان از مقامات متجاوز سعودی حمایت می‌کنند.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی


نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه


رئیس‌جمهور: تهدید تنگه هرمز تجارت جهانی را به مخاطره می‌اندازد


رایزنی وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره آتش‌بس ایران و آمریکا


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تنش کم‌سابقه در روابط روسیه و رژیم صهیونیستی


رئیس جمهور کوبا: در صورت حمله آمریکا از خود دفاع می‌کنیم


اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی