مذاکرات آستانه ... توافق دربارۀ ساز و کار تبادل اسرا و اجساد

جمعه 29 بهمن 1395
19:22
مذاکرات آستانه ... توافق دربارۀ ساز و کار تبادل اسرا و اجساد معاون رییس اداره کل ستاد ارتش روسیه بخشی از نتایج رایزنی های آستانه برای حل بحران سوریه و تثبیت آتش بس در این کشور را تشریح کرد.

العالم سوریه 

به گزارش پایگاه روسیا الیوم، سرگئی آواناسییف گفت: «رایزنی های آستانه توانست نوعی هماهنگی برای مبادله اسرا و اجساد کشته شدگان طرفین را ایجاد نموده و در زمینه اعتماد سازی میان طرفین موثر باشد».     
استانیسلاف حجیمحمیدف، معاون اداره عملیات این ستاد، گفت: «کشورهای ضامن، بر تعهد طرفین به آتش بس به شکلی قاطع نظارت می نمایند. همچنین، هیات های نظام سوریه و مخالفین در اجلاس آستانه به تعهد خود به آتش بس که 30 دسامبر 2016 اجرایی شد، تاکید نمودند».  
وی افزود: «اجلاس آستانه شاهد ادامه تلاش برای ترسیم تعهدات طرف های درگیر در چارچوب توافق آتش بس و جزییات ساز و کار نظارت بر این روند بود و به همین دلیل، ساز و کار کارآمدی برای نظارت ایجاد شده است».
این مسئول روس ادامه داد، 64 گروه مخالف سوری تعهدشان به آتش بس را اعلام نموده و 1249 شهر به آن پیوسته اند. 
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند