معرفی مقصران حادثه پلاسکو تا اسفند 95

شنبه 30 بهمن 1395
11:25
معرفی مقصران حادثه پلاسکو تا اسفند 95 رئیس کمیسیون عمران مجلس زمان نهایی شدن گزارش دوم کمیسیون عمران از حادثه پلاسکو و معرفی مقصران این حادثه را اسفند 95 اعلام کرد.

العالم- ایران

محمدرضا رضایی در گفت‌وگویی اظهار داشت: در گزارش نهایی کمیسیون عمران از حادثه پلاسکو، چرایی استفاده نکردن مدیریت شهری و سایر دستگاه‌های اجرایی از پنج قانون شهرداری‌ها، نظام صنفی، کار، تملک آپارتمان‌ها و نظام مهندسی را به تفکیک مشخص و اعلام خواهیم کرد.

نماینده مردم جهرم در مجلس با بیان اینکه «کمیسیون عمران در حال سنجش میزان عمل به قوانین پنج‌گانه مذکور توسط دستگاه‌های اجرایی است» خاطرنشان کرد: رئیس ستاد مدیریت بحران تهران و سایر دستگاه‌های اجرایی حتی با اجرای دست و پا شکسته پنج قانون فوق می‌توانستند از وقوع حادثه پلاسکو پیشگیری کنند.

وی گفت: تقصیر کار بودن یا نبودن و میزان تقصیر دستگاه‌های مسئول نیز در این گزارش به طور شفاف به مردم و نمایندگان اطلاع‌رسانی می‌شود، همچنین عملکرد سازمان مدیریت بحران کشور و سازمان مدیریت شهر تهران که با شهردار تهران است در بخش‌های مختلف به ویژه در موضوع امداد و نجات و آواربرداری در این گزارش به تفصیل بررسی و گزارش می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: در این گزارش همچنین به این سوالات پاسخ داده می‌شود که آیا شهردار تهران به عنوان رئیس سازمان مدیریت بحران تهران همه امکانات قانونی مدیریت بحران را در اختیار داشت؟ آیا شهرداری تهران به لحاظ اداری می‌توانست به دستگاه‌های عضو سازمان مدیریت بحران دستور بدهد و این دستگاه‌ها از دستور شهردار تبعیت می‌کردند یا صرفا از جنبه حس انسان‌دوستانه مثلا در حادثه پلاسکو به کمک شهرداری آمدند؟ کمک‌رسانی براساس وظایف قانونی و کمک‌رسانی مبتنی بر حس انسان‌دوستی دو مقوله مجزا از یکدیگر است و کمیسیون عمران در گزارش نهایی خود در این گزارش به تفکیک درباره هر یک توضیح خواهد داد.

منبع: ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حمایت جهانی از غزه؛ گردشگران صهیونیست به یک غذاخوری در اسپانیا حمله کردند


درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


یک فروند نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان