کنفرانس حمایت جهانی از فلسطین، امروز در تهران

سه شنبه 3 اسفند 1395
07:46
کنفرانس حمایت جهانی از فلسطین، امروز در تهران ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه ملت فلسطین امروز ( سه شنبه ) در تهران گشایش می یابد.

العالم ـ ایران

کارشناسان و تحلیلگران، اجلاس تهران را اعلام همبستگی ملت های جهان با مردم فلسطین می دانند و بر این باروند که تداوم این اجلاس موجب توجه بیش از پیش افکارعمومی به مساله فلسطین شده است.

این کنفرانس با حضور 80 هیات و 700 میهمان خارجی و با پیام رهبر معظم انقلاب صبح امروز (سه شنبه) در تهران برگزار می شود.
موضوع فلسطین همواره به عنوان یکی از دغدغه های مهم دنیای اسلام مطرح بوده است؛ از این رو با پیروزی انقلاب اسلامی این مهم برای تمامی مردم و مسوولان از اهمیت ویژه ای برخوردار شد و امام خمینی(ره) نیز بارها توجه ملت ایران و دیگر جهانیان را به این موضوع جلب کردند.

همچنین حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود به مقوله فلسطین اشاره داشته اند و دفاع از آنها را وظیفه همگان دانسته اند. برای نمونه ایشان در 1388 خورشیدی و در دیدار شرکت کنندگان در افتتاحیه همایش غزه فرمودند: «امروز مسئله‌ فلسطین شاخص میان پایبندی به اصول انسانی و ضدیت با اصول انسانی است.»

اهمیت سرنوشت ملت فلسطین باعث شد تا در راستای اجرای قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم این سرزمین، کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در 1369 خورشیدی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب شود و بدین شکل نخستین کنفرانس در سال بعد از آن شکل گرفت و اکنون ششمین کنفرانس امروز (سه شنبه سوم اسفند 1395 خورشیدی) برگزار خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا