تا 3 ماه دیگر... امارات هسته‎ای می‌شود

چهارشنبه 4 اسفند 1395
17:11
تا 3 ماه دیگر... امارات هسته‎ای می‌شود امارات عربی متحده تا 3 ماه آینده قصد دارد اولین رآکتور اتمی خود را وارد مدار کند و به اولین کشور عربی عضو باشگاه هسته‌ای غیرنظامی جهان تبدیل ‌شود.

نشریه آمریکایی «فارین افرز» در گزارشی نوشت، اولین راکتور اتمی امارات بعد از بازدیدهای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اطمینان یافتن از استفاده مسالمت‌آمیز و غیرنظامی، وارد مدار خواهد شد؛ و این کشور از ماه می 2017 به صورت رسمی به عنوان اولین کشور عربی عضو باشگاه هسته‌ای جهان خواهد شد.

دلیل اصلی امارات برای پیگیری برنامه اتمی خود، کاهش اتکا به سوخت‎های فسیلی و رفع نیازها در حوزه انرژی عنوان شده است.

بر اساس گزارش منتشر شده، طرح مد نظر امارات برای توسعه برنامه اتمی شامل 3 راکتور دیگر، هرکدام به ظرفیت 1400 مگاوات می‎شود. این راکتورها توسط کره جنوبی طراحی شده‌ و به تدریج تا ماه می 2020 وارد مدار خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا