الرای :

تهران بر روابط بهتر با شورای همکاری خلیج فارس تاکید دارد

پنج‌شنبه 5 اسفند 1395
13:40
تهران بر روابط بهتر با شورای همکاری خلیج  فارس تاکید دارد روزنامه الرای کویت با انتشار گزارشی ضمن استقبال از رایزنی های مثبت اخیر میان ایران و تعدادی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس عزم مسئولان ایرانی برای توسعه روابط با کویت را مورد اشاره وتاکید قرار داد.

العالم-ایران
الرای با اشاره به اظهارات اخیر بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در ارتباط با تقویت مناسبات با کشورهای حاشیه خلیج فارس می نویسد : مقامات ایرانی تاکید کرده اند که سیاست حسن نیت را درپیش گرفته و علاقه مند هستند تا مناسبات سیاسی رابا همسایگان جنوبی گسترش دهند.
الرای خاطرنشان کرد: دکترحسن روحانی رییس جمهور ایران روز گذشته مجددا از نتایج سفر خود به کشورهای عمان و کویت استقبال کرده و بر اهمیت دستیابی به تفاهم مشترک با کشورهای عضوشورای همکاری خلیج فارس تاکید کرده است.
این روزنامه افزود : حجت الاسلام والمسلمین روحانی در دیدار با نبیه بری رییس مجلس نمایندگان لبنان خاطر نشان کرد که سفر وی به حاشیه خلیج فارس انتقال پیامی برای همکاری و تفاهم بوده است و همزمان وزارت امور خارجه ایران نیز سفر آقای روحانی را یک شاخص مهم مبنی بر علاقه مندی تهران برای تعامل مشترک و سازنده با کشورهای همجوار دانسته است.
الرای خاطرنشان کرد: مقامات ایرانی گفته اند که در دنیای مدرن امروز گفتگو و تعامل امری ضروریست و تهران قصد دارد حسن نیت خود را به همسایگان نشان داده و روابطی متعادل و متوازن با آنها برقرار کند.
به عقیده کارشناسان دولت ایران ضمن آنکه طی سال‌های گذشته همواره بر سیاست‌های مثبت و سازنده عمان و تلاش‌های اعتمادساز و همگرایانه کویت در حوزه خلیج فارس با نگاه خوش بینانه نگریسته و متقابلا سیاست‌های همکاری جویانه را دنبال کرده است، این بار در بالاترین سطح، به طور عملی گامی در جهت بهبود و تقویت روابط با این کشورها برمی‌دارد.
پاسخ روحانی به دعوت سلطان عمان و امیر کویت را ابتدا باید بر پایه سیاست اصولی ایران در حفظ اولویت روابط و همکاری با همسایگان تفسیر کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد