واکنش جهانگیری به اظهارات ضد ایرانی الجبیر

شنبه 7 اسفند 1395
21:03
واکنش جهانگیری به اظهارات ضد ایرانی الجبیر جهانگیری به اظهارات ضد ایرانی و تند عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی واکنش نشان داد.

العالم - ایران

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در همایش سراسری مجریان انتخابات که امروز (شنبه، هفتم اسفند) در وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه عربستان گفت: برخی کشورهای کم تدبیر منطقه، گروه‌های تروریستی درست‌کردند که امنیت ایران را دچار بحران کنند بعد وزیر دولت سعودی می‌گوید چرا در ایران انفجار نمی‌شود، این نهایت سخن یک وزیری است که باید در دنیا روی آن حساب کرد.

وی اضافه کرد: ایران نیروی مسلح قوی دارد؛ شما تروریست به مرزها و به داخل شهرها فرستادید البته نتوانستید کاری کنند و همه آنها دستگیر شدند. این امنیتی است که نیروهای مسلح و مردم ایران ایجاد کردند.

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: امروز با نوعی بی‌تدبیری و شعار زدگی در دنیا روبرو هستیم. ما در چنین شرایطی قرار است به استقبال انتخابات برویم از این رو باید شاهد انتخابات باشکوه و مشارکت حداکثری مردم باشیم.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد