پاسخ فوری ترامپ به نامه احمدی نژاد

يکشنبه 8 اسفند 1395
17:51
پاسخ فوری ترامپ به نامه احمدی نژاد کاربران فضای مجازی نامه محمود احمدی نژاد به ترامپ را سوژه طنز خود کرده اند.

العالم ـ ایران
 محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور پیشین کشور بار دیگر دست به قلم شده است و نامه ای 13 صفحه ای برای دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا نوشته است.

سابقه نامه نگاری احمدی نژاد به سران کشورهای مختلف به ششمین ماه از دوره اول ریاست جمهوری وی باز می گردد. نامه ای هجده صفحه ای به جورج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا که هیچ جوابی دریافت نکرد و احمدی نژاد آن را بی اعتنایی به ندای صلح جهانی نامید. پس از بوش، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، پاپ بندیک شانزدهم رهبر کاتولیک های جهان و باراک اوباما نیز مخاطب نامه های احمدی نژاد شدند و حالا نوبت به ترامپ رسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کاربران فضای مجازی هم این نامه را سوژه طنز خود کرده اند و با پیام های طنز خود از طرف ترامپ به احمدی نژاد جواب دادند.

 

 

  

   

  

 

 

  

   

  

 

 

 

 

 

  

 

 

0% ...

آخرین اخبار

پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد