محله داعشی‌های انگلیس کجاست؟

دوشنبه 9 اسفند 1395
21:29
محله داعشی‌های انگلیس کجاست؟ نشریه انگلیسی گاردین در گزارشی از وجود عناصر طرفداران گروه تروریستی داعش در منطقه‌ای از شهر منچستر انگلیس خبر داد.

العالم اروپا
 

 گاردین، محله «موس ساید» منچستر را «محله داعشی ها» نامیده، چرا که جمال الحارث معروف به ابوزکریا البریطانی که چند روز پیش خود را در موصل عراق منفجر کرده بود، از ساکنان این محله بود.

به نوشته این نشریه، جوانانی از محله «موس ساید» نزدیک منچستر به مناطق درگیری درعراق و سوریه رفته اند. برخی از اهالی این محله منچستر هم به علت پیوستن به گروه داعش زندانی وبرخی دیگر نیز کشته شده اند.

در ادامه این گزارش آمده است که 16 نفر درفاصله کمتر از دو مایل و نصفی منزل الحارث که همان تفکر وی را داشته اند و به مسجد او می رفتند، به گروه های مسلح ملحق  شده اند.

به نوشته گاردین، این جوانان روزهای جمعه درسالن ورزشی درهمان محله موس ساید، آموزش می دیدند.

یک مربی بوکس در محله موس ساید هم گفته است که یکی از این افراد به نام رافائل هاستی (24 ساله) را آموزش داده و او بعد از پیوستن به  داعش کشته شده است. وی گفته بود که هوستی با جمال الحارث ارتباط داشت.

215

0% ...

آخرین اخبار

میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است