هشدار معاون دبیرکل الوفاق دربارۀ خطر تعدی به آیت الله عیسی قاسم

چهارشنبه 11 اسفند 1395
08:36
هشدار معاون دبیرکل الوفاق دربارۀ خطر تعدی به آیت الله عیسی قاسم «شیخ حسین الدیهی» هرگونه اقدام آل خلیفه علیه شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را موجب کشاندن این کشور به مسیری نامعلوم و تاریک برشمرد.

العالم-بحرین
شیخ حسین الدیهی معاون دبیرکل جمعیت الوافق که بزرگترین جمعیت سیاسی بحرین بشمار می رود علت هدف قرار گرفتن شیخ عیسی قاسم از سوی آل خلیفه را مواضع شجاعانه و مستحکم وی در قبال خواسته های مشروع مردم مظلوم بحرین دانست. وی همچنین تاکید کرد که آیت الله عیسی قاسم خط قرمز است و پیامدهای تعرض به وی فراتر از مرزهای بحرین خواهد بود.

شیخ حسین الدیهی در پیام هایی در تویتر گفت: تعرض به آیت الله قاسم کشور را وارد مسیری نامعلوم خواهد کرد و در آن زمان پشیمانی سودی ندارد.

وی با درخواست از جامعه بین المللی برای عمل به مسئولیت های خود افزود: ما امروز تمام کشورهای جهان را مخاطب قرار می دهیم. شما امروز مسئول هستید تا به سرکوب رژیم [بحرین] علیه این مردم مسالمت جو و مراجع و فرائض مذهبی آنها پایان دهید. شما امروز دیگر عذری ندارید که از موضوع و هدف آن خبر ندارید. ابراز عقاید و عمل به آن یک اقدام انسانی اصیل است.

الدیهی خطاب به شرکای بحرینی نیز گفت: پیام ما این است که موضعی مخالف و محکوم کننده اتخاذ کنید. هرگونه اقدام رژیم علیه آیت الله قاسم، بحرین را به مسیری تاریک هدایت می کند. همانگونه که ما با یکدیگر در این کشور شریک هستیم و مسئولیت حفظ آن و مخالفت با خشونت و ارعاب را برعهده داریم از شما می خواهیم که علیه ارعاب و خشونت این رژیم موضعی صریح و آشکار اتخاذ کنید.

وی افزود: تعدی رژیم به اموال خمس شیعه یا زکات اهل سنت که در قوانین بین المللی حقی محفوظ است نقض استقلال امور مذهبی و از لحاظ قانون اساسی جرم است. فریضه خمس یکی از مهم ترین ارکان فرائض اهل بیت (ع) است و به هیچ قمیتی نمی توان خواسته های سیاسی را به آن تحمیل کرد و پیرامون آن گفتگو وجود ندارد.

الدیهی تصریح کرد: با بررسی پرونده خمس که آیت الله قاسم در آن متهم شده است مشخص می شود که چگونه این موضوع مهندسی شده است و چگونه وجود شیعه از ابتدا مورد هدف قرار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی