بازگشایی جاده‌ای مهم در بعقوبه پس از 10 سال

چهارشنبه 18 اسفند 1395
14:32
بازگشایی جاده‌ای مهم در بعقوبه پس از 10 سال رئیس شورای استانداری "دیالی" از موافقت با بازگشایی یکی از مهمترین مسیرهای ورودی به محله های غربی بعقوبه خبر داد. این مسیر به دلایل امنیتی به مدت 10 سال بسته بود.

العالم - عراق
"علی الداینی" به شبکه خبری سومریه عراق گفت: "فرمانده عملیات دجله با بازگشایی جاده المفرق از سمت پل اشبیلیه (در 5 کیلومتری غرب بعقوبه) به سمت محله های غربی بعقوبه که بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد، موافقت کرد."
الداینی افزود: "این جاده به دلایل امنیتی از 10 سال پیش بسته بود".

وی خاطرنشان کرد که عملیات دجله متعهد شده است که این جاده را ظرف حداکثر 4 روز به روی خودروها و شهروندان باز کند.
الداینی تصریح کرد: "با بازگشایی این جاده، نقل و انتقال شهروندان روان تر شده و بخشی از مشکلات آنها که ناشی از طی کردن مسیر طولانی تر برای رسیدن به منازلشان بود حل می شود."
دستگاه های امنیتی استان دیالی به مرکزیت بعقوبه (در 54 کیلومتری شمال شرق بغداد)، به دلایل امنیتی و کنترل آمد و شد در مبادی مشخصی، ناچار شدند اغلب مسیرهای منتهی به محله های غربی را طی ده سال گذشته ببندند.
208

0% ...

آخرین اخبار

هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است