بازداشت نماینده زن فلسطینی در کرانه باختری

پنج‌شنبه 19 اسفند 1395
12:10
بازداشت نماینده زن فلسطینی در کرانه باختری نظامیان رژیم اشغالگر قدس، بامداد امروز پنجشنبه دستکم 14 فلسطینی را در کرانه باختری رود اردن از جمله یک نماینده زن مجلس فلسطین بازداشت کردند.

العالمفلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، همزمان با آغاز جشن ها به مناسبت روز جهانی زن، اشغالگران صهیونیستی بامداد امروز پنج شنبه "سمیره حلایقه" نماینده زن مجلس قانونگذاری فلسطین را پس از یورش به خانه اش در روستای "الشیوخ" در جنوب کرانه باختری بازداشت کرد.
براین اساس، نیروهای "اسرائیلی" پس از بازرسی منزل حلایقه، کامپیوتر و تلفن همراه وی را ضبط کردند و با دستان و چشمان بسته او را به مکان نامعلومی منتقل کردند.
با بازداشت حلایقه، شمار نمایندگان فلسطینی زندانی در زندان های رژیم صهیونیستی به ۱۰ نماینده از جمله یک نماینده از جنبش فتح، یک نماینده از جبهه مردمی و هشت نماینده از جنبش حماس رسید.
حدود  هفتهزار فلسطینی در زندان های اسرائیل زندانی هستند.
221

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود


قالیباف: استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است


اژه‌ای: باید دشمن را در جنگ اقتصادی خلع سلاح کنیم


ادعای تایید نشده عبور کشتی مرسک از تنگه هرمز


حذف 2 میلیون صندلی‌‎ از پرواز شرکت‌های هوایی جهان


آغاز مرحله دهم کالابرگ الکترونیکی برای 87 میلیون نفر از مروز